Age check

18 jaar of ouder?

Sorry, je moet 18 jaar of ouder zijn om de website te bezoeken.

Easy to make

Chef’Special Mule

Stoere cocktail met ferme en frisse smaak.

In de mix

Chef’special mule

Joshua Nolet, Chef'Special-frontman: "Mijn nieuwsgierigheid naar het mixen van cocktails begon tijdens onze tour in Amerika. Dankzij mijn familie bij KETEL 1 stonden er een paar dozen sterke drank in onze tourbus. Na de show begon ik aan mijn bus-tuin-en-keuken cocktail sessies. Gewapend met een flightcase op wieltjes, een bak ijs, KETEL 1 Jenever en alle ingrediënten die de venue te bieden had, experimenteerde ik en testte ik het resultaat bij de band en crewmembers. Soms applaus, soms een zure blik. In een cocktail workshop onder leiding van een professionele KETEL 1 bartender ben ik gaan combineren, shaken en uitschenken. De Chef'Special Mule is het resultaat. Hij is pretty damn fresh, al zeg ik het zelf"

Chef’Special mule

Ingrediënten
  • KETEL 1 Jenever
  • Verse limoensap
  • Ginger ale
  • Angostura bitter
  • Stuk gember en verse limoen (garnering)
  • IJsblokjes
Benodigdheden
  • Longdrinkglas
  • (Bar)lepel om te roeren
Bereidingswijze
  • Vul een glas met ijs
  • Voeg 50 ml KETEL 1 Jenever toe
  • Schenk daar 20 ml verse limoensap bij
  • Vul je glas tot de rand met ginger ale
  • Roer alles goed door
  • Garneer met schijfjes gember en limoen
  • Druppel tot slot een paar druppels angostura bitter op je drankje
  • Enjoy!
Garneer met schijfjes gember en limoen