Age check

18 jaar of ouder?

Sorry, je moet 18 jaar of ouder zijn om de website te bezoeken.

2 november 2022

Maximale dosis fun op terrassen en events

Samen spelen, drinken en feesten, is het motto van het Speelkwartier, dat KETEL 1 deze zomer introduceerde bij de inzet van de Hard Lemonade truck op terrassen en events. Gasten konden niet alleen genieten van de muziek en de frisse premixdrank, maar ook van de verschillende spellen. “Work hard, play hard!”

Life-size spellen

Het spelen van life-size spellen onder het genot van een KETEL 1 Hard Lemonade, bleek een schot in de roos, zegt Guillaume van Eijmeren. De brand en activation manager Horeca & Events bij KETEL 1 kijkt dan ook terug op een geweldig zomerseizoen. “De inzet van het Speelkwartier bij onze Hard Lemonade truck en (mobiele) barren zorgt voor een hoop gezelligheid op terrassen en events. Bezoekers ‘slingpucken’ er enthousiast op los met en tegen elkaar, met kans op leuke prijzen. Alles onder begeleiding van onze ervaren spelleiders. De topper is de grote ronde slingpucktafel, waar een groep van acht personen tegen elkaar kan spelen.”

Work Hard, Play Hard

Deze zomer introduceerde KETEL 1 het Speelkwartier bij de inzet van de Hard Lemonade truck en (mobiele) barren, van waaruit de frisse premixdrank wordt getapt in losse glazen of pitchers om te delen. “Het idee is ontstaan uit onze 1 for all-merkstrategie gericht op het delen en vieren met elkaar”, zegt van Eijmeren. “We zijn gestart met de pitchers, die inmiddels volop worden besteld. Mét kans op de 1 for all-bucket hat, onze vrolijke zomerhoed.”

Met het Speelkwartier voegen we een extra dimensie toe aan het delen en vieren met elkaar en bieden we een flinke dosis ontspanning en fun, vervolgt Van Eijmeren. Want wie hard werkt, heeft zin om hard te spelen. “Dat past helemaal bij KETEL 1 Hard Lemonade en het Speelkwartier was een groot succes op alle events waar we stonden, waaronder het International Dutch Distillers Festival (IDDF), Bootstock, Wet ’n Wild, Dance Valley en Dutch Valley.”

Events en terrassen

Per event en locatie wordt samen bekeken wat het beste werkt. De KETEL 1 Hard Lemonade truck en/of grote of kleine mobiele bar(ren) en/of inzet van het Speelkwartier in de kleine, medium of grote uitvoering, binnen of buiten? Het kan allemaal, volgens Van Eijmeren. “Bij de inzet van het Speelkwartier nemen we alles mee: de truck, barren, personeel, pitchers, KETEL 1 Hard Lemonade premix (in bag-in-box per 10 liter met recht op retour), de kleine en/of grote slingpucktafels, zitzakken, strandstoelen, spelleiders en muziek. Ook zetten we graag onze Hard Lemonade back packs via Major Tom in. Voor de grootste Hard Lemonade met Speelkwartier activatie is minimaal honderd vierkante meter nodig. Deze zetten we vooral in op festivals. Voor de terras-uitvoering minimaal twintig vierkante meter.”

Spelenderwijs feesten

Evenementen duizendpoot Humphrey Romswinckel van Sparkling Events: “Het Speelkwartier hebben we deze zomer voor het eerst gebruikt tijdens ons strandfeest Sparkling at the Beach bij de nieuwe beachclub Boca Grandi op Kijkduin. Gasten vonden het geweldig; het was nu niet alleen muziek, maar een totaalpakket aan beleving. Spelenderwijs feesten! Het samenspel en het competitieve komt bij de gasten naar boven, dat zie je vooral bij de grote ronde slingpucktafel. Om daarna lekker met elkaar een pitcher KETEL 1 Hard Lemonade te delen. Het is een heerlijke cocktail, niet te moeilijk en vooral lekker fris. Je merkt dat het Speelkwartier een enorme toevoeging is op een event. Dat kregen we ook teruggekoppeld van de gasten; ze vonden het een vernieuwende ervaring. Als we komend jaar meerdere events en eventueel ook festivals gaan hosten dan laten we het Speelkwartier zeker terugkomen.”