Age check

18 jaar of ouder?

Sorry, je moet 18 jaar of ouder zijn om de website te bezoeken.

5 januari 2024

KETEL 1 Hard Lemonade ‘Beste Product van het Jaar 2023-2024’

De kogel is door de kerk en de jaarlijkse consumentenverkiezingen voor beste product van het jaar achter de rug. KETEL 1 Hard Lemonade mag zich officieel de titel van ‘Beste product van het Jaar 2023-2024’ toe-eigenen. Met recht een kroon op het harde werken, want KETEL 1 lanceerde pas afgelopen zomer deze frisse Hard Lemonades. De reacties van de consument waren zo overweldigend positief, dat er -ondanks deze korte aanlooptijd- toch werd gehoopt op de winst.

“Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien dat de consument KETEL 1 Hard Lemonade zo waardeert. We spelen in op de stijgende behoefte naar hoogwaardige maar ook gemakkelijke mixdranken. Met deze nieuwe blikjes KETEL 1 Hard Lemonades bieden we consumenten een frisse en gemakkelijke optie om thuis zelf of samen met vrienden van te genieten, maar ook voor als we weer naar buiten kunnen op festivals, strand of tijdens een feestje. Het winnen van deze prijs is met recht de kers op de taart! Nu nog te krijgen in twee smaken Lemon & Lime en Strawberry & Watermelon, maar vanaf voorjaar 2024 ook in de smaak Ginger & Blood Orange! “ vertelt Eugène Bode, Business Unit Manager KETEL 1.

Handige blikken voor elk moment

Nolet Family Distillery besteedde veel aandacht aan de ontwikkeling van de nieuwe Hard Lemonades. Elk blikje KETEL 1 Hard Lemonade bevat een prikkelende mix van KETEL 1 Jenever, sprankelend water en de smaken Lemon & Lime en Strawberry & Watermelon. Met een alcoholpercentage van 6% kunnen consumenten genieten van de verfrissende smaak zonder concessies te doen aan de kwaliteit waar KETEL 1 bekend om staat. Met het blikje speelt het bedrijf in op de vraag naar een gemakkelijke perfecte mix – altijd in de juiste verhouding – die je meeneemt voor thuis, naar een picknick of op vakantie.

Traditie en ambitie

KETEL 1 is bekend als het merk achter de premium jonge jenever en is vernoemd naar ketel nummer 1, de oudste koperen distilleerketel van Schiedam. Het wordt geproduceerd door de familie Nolet, wier verhaal vol trots en traditie al meer dan 330 jaar teruggaat. Nolet Family Distillery heeft innovatie hoog in het vaandel staan en onder het merk KETEL 1 komen steeds meer mooie nieuwe producten onder het motto “KETEL 1 For All”. Zo is er een mooie KETEL 1 “This is not a Whisky” Signature Blend, een mooie gerijpte jenever, die inderdaad veel weg heeft van whisky en nu dus ook dus ook het “Beste Product van het Jaar” KETEL 1 Hard Lemonade ready-to-drink mixdranken in blik, die goed in de smaak vallen bij een nieuwe generatie vanaf 18 jaar.