Ketel 1 webshop
Ketel 1 webshop
MENUMENU
Bezoek Ketel 1

Zelf de koperen ketels bekijken, de bottelarij en de fustenzolder zien, de hoogste stellingmolen ter wereld bezichtigen en in onze rijke familiegeschiedenis duiken? Voor die belevenis bent u in Schiedam op afspraak elke werkdag welkom.

Een bezoek aan Nolet Distillery in Schiedam is de beste manier om onze traditie te beleven. Wij ontvangen u in onze stellingmolen ‘De Nolet’: de hoogste ter wereld. Onze bevlogen gidsen en een inspirerende film nemen u mee in het familieverhaal dat in 1691 begon. Een bijzonder verhaal, dat het familiemuseum en de oude directiekantoren verder vertellen.

In onze stokerij staat u oog in oog met de kolengestookte distilleerketel nummer 1, die nog altijd in gebruik is. U ziet, beleeft en ontdekt het distilleerproces en kunt een blik werpen op de moderne techniek in de bottelarij, op de fustenzolder en in het Logistiek Centrum van waaruit wij de hele wereld bedienen.

U bent op afspraak elke werkdag (maandag t/m vrijdag) welkom voor een rondleiding door onze distilleerderij in Schiedam. Wij laten u dan ongeveer twee uur lang beleven hoe Nolet Distillery haar eeuwenoude tradities combineert met de modernste technieken.

De tour start om 09.30 uur of om 13.30 uur. Als u het contactformulier invult of een mail stuurt naar bezoek@ketel1.nl nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen kijken wij dan naar een geschikte datum en tijd voor uw gezelschap. De minimum leeftijd voor deelname aan de rondleiding door ons bedrijf is 18 jaar. Aan uw bezoek zijn geen kosten verbonden.

Wij heten u graag welkom!