MENUMENU
Bezoek Ketel 1

Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten is een topprioriteit rond de uitbraak van het Corona-virus. Een maatregel die we hebben moeten nemen is dat de Nolet Family Distillery voorlopig niet meer bezocht kan worden. Deze beslissing is niet licht genomen omdat onze deuren sinds eind jaren zeventig altijd wijd open hebben gestaan voor bezoekers. Wanneer wij weer bezoekers kunnen ontvangen, is momenteel niet duidelijk. Wij adviseren u onze website daarvoor in de gaten te houden. Indien u van ons bericht wilt ontvangen wanneer bezoek weer mogelijk is, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen aan tour@nolet.nl met daarin uw contactgegevens (telefoonnummer en NAW-gegevens). Dan nemen wij t.z.t. graag contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij rekenen op uw begrip voor de ontstane situatie en spreken de wens uit dat we u spoedig in de Nolet Family Distillery kunnen verwelkomen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bezoek ons

Zelf de koperen ketels bekijken, de bottelarij en de fustenzolder zien, de hoogste stellingmolen ter wereld bezichtigen en in onze rijke familiegeschiedenis duiken? Voor die belevenis bent u in Schiedam op afspraak elke werkdag welkom.

Een bezoek aan Nolet Distillery in Schiedam is de beste manier om onze traditie te beleven. Wij ontvangen u in onze stellingmolen ‘De Nolet’: de hoogste ter wereld. Onze bevlogen gidsen en een inspirerende film nemen u mee in het familieverhaal dat in 1691 begon. Een bijzonder verhaal, dat het familiemuseum en de oude directiekantoren verder vertellen.

In onze stokerij staat u oog in oog met de kolengestookte distilleerketel nummer 1, die nog altijd in gebruik is. U ziet, beleeft en ontdekt het distilleerproces en kunt een blik werpen op de moderne techniek in de bottelarij, op de fustenzolder en in het Logistiek Centrum van waaruit wij de hele wereld bedienen.

U bent op afspraak elke werkdag (maandag t/m vrijdag) welkom voor een rondleiding door onze distilleerderij in Schiedam. Wij laten u dan ongeveer twee uur lang beleven hoe Nolet Distillery haar eeuwenoude tradities combineert met de modernste technieken.

De tour start om 09.30 uur of om 13.30 uur. Als u het contactformulier invult of een mail stuurt naar bezoek@ketel1.nl nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen kijken wij dan naar een geschikte datum en tijd voor uw gezelschap. De minimum leeftijd voor deelname aan de rondleiding door ons bedrijf is 18 jaar. Aan uw bezoek zijn geen kosten verbonden.

Wij heten u graag welkom!