MENUMENU

23 juli 2020

KETEL 1 drink je deze zomer als frisse Hard Lemonade

Deze zomer doen we alles net even anders en dat geldt ook voor KETEL 1. Het Nederlandse jenevermerk gebruik je nu ook in de mix. KETEL 1 introduceert: KETEL 1 Hard Lemonade. Deze frisse zomermix bestaat uit 3 ingrediënten: KETEL 1, citroensiroop en bruisend water. Maak de mixdrank compleet met veel ijs en een schijfje citroen en limoen. Simpel, fris en heel verrassend. Je maakt de mix eenvoudig zelf en het mooie is dat je het recept daardoor naar eigen smaak kunt bereiden. Serveer het in een pitcher of een fancy longdrinkglas en geniet van de zomeravonden met je vrienden en familie!

Ketel 1 hard lemonade

Zelf aan de slag met dé zomerse mixdrank van 2020
In deze nieuwe mix wordt de zachte en zuivere jenever gecombineerd met citroensiroop, bruisend water en een schijfje citroen en limoen. Zo smaakt deze mixdrank lekker fris.

Wat heb je nodig om je eigen Hard Lemonade te maken? 

Vul een glas met ijsblokjes
1 deel KETEL 1 Jenever
1 deel citroensiroop
3 delen bruisend water
Garneer met een schijfje citroen en limoen

Nieuwe merkstrategie voor KETEL 1
Met het op de markt brengen van KETEL 1 Hard Lemonade introduceert het jenevermerk direct een nieuwe merkstrategie die zich concentreert op een jongere doelgroep, de millennials vanaf 25 jaar. Het merk maakt een combinatie waarin vooruit wordt gekeken zonder de rijke geschiedenis te vergeten. KETEL 1 draagt daarbij het cijfer 1 met trots. De jenever waar natuurlijke ingrediënten, ambacht en rekening houden met elkaar op nummer 1 staan. Al meer dan drie eeuwen staat er 1 familie achter KETEL 1, de familie Nolet. Elke generatie heeft bijgedragen aan de rijke geschiedenis van het merk. De 1 van KETEL 1 staat ook voor samenkomen. Avonturen beleven, herinneringen ophalen én nieuwe maken.

Bob Nolet, elfde en huidige generatie: “Met onze nieuwe merkstrategie ‘1 for all’ laten we zien dat jenever tijdloos is en elke generatie kan aanspreken. We vergroten in het bijzonder de relevantie onder een jongere doelgroep, de millennials vanaf 25 jaar. Zij hebben vaak nog nooit jenever gedronken. Met de KETEL 1 Hard Lemonade verwachten we onze liefde voor jenever te kunnen delen met een volgende generatie.”

Proef het bij jouw favoriete hotspot
Benieuwd naar de nieuwe frisse zomerdrank? Proef de KETEL 1 Hard Lemonade bij jouw favoriete Rotterdamse en/of Bredase horecazaak. Deze zomer reist KETEL 1 met de rijdende KETEL 1 bar langs verschillende hotspots. Zo zijn we deze zomer in Rotterdam te vinden bij Supermercado, William’s Canteen, Meat, De Vrienden Live, De Pui, Melief Bender, Bokaal, De Gele Kanarie en Weelde. In Breda zijn we te vinden bij Radio Pannekoek, T-HUIS, The Botanist, Bobbi’s Bar, Mr Moos, BAAI en de pop-up Biertuin aan de haven.

Zelf aan de slag
Je kunt natuurlijk ook makkelijk zelf aan de slag met deze mix. KETEL 1 is goed vertegenwoordigd in de Nederlandse slijterijen. Je haalt jouw fles gewoon om de hoek. Wij maken de KETEL 1 Hard Lemonade graag met Pinkyrose Straight Lemon, maar je eigen citroensiroop kan natuurlijk ook. Top af met bruisend water en veel ijs, garneer met een schijfje citroen en limoen en maak zo in een handomdraai jouw eigen Hard Lemonade.

 Hard lemonade fles